Мултивитамини

Висококачествени мултивитамини от Natural Factors

Natural Factors предлага идеалната формула за подкрепа на всеки орган в човешкото тяло и за профилактика на различни заболявания. Брандът има и с универсални формули за превенция, както и за цялостно възстановяване на организма. Точно такива са и познатите мултивитамини от марката.

Какво представляват?

Под мултивитамини разбираме комбинирани формули с полезни хранителни вещества. Осигуряват общ положителен ефект върху здравето и организма. Биха могли да се препоръчват и с конкретна медицинска цел – общо възстановяване на даден орган или спешни мерки срещу прогресията на болестно състояние.

Какво включват формулите с мултивитамини?

Въпреки че включват общото понятие „витамини“, в тях откриваме и други полезни вещества. В съвременните мултивитамини традиционно има и минерали. Нерядко са налични и полезни мастни киселини – омега-3, 6 и 9. Често се включват и антиоксиданти от типа на Q10, кверцетин и така нататък. В някои формули присъстват и ензими, пробиотици и билкови екстракти.

За кого са полезни мултивитамините?

Всеки може да приема мултивитамини. Продават се формули както за възрастни, така и за деца, включително за тийнейджъри. В търговската мрежа ще срещнете специализирани формули за мъже и жени. Налични са и комбинирани продукти с витамини и минерали, приемани от бременни. Мултивитамини за хора с по-специални потребности също могат да се открият  – за спортисти, диабетици, страдащи от автоимунни заболявания и т.н. Можете да ги приемате и за профилактика в сезона на настинките, както и при епидемии, тъй като тези комплекси стимулират имунната система.

С какво се отличават добрите мултивитамини?

Какви полезни вещества имат, са основният въпрос при определянето на качеството им. От друга страна, потребителите все по-често се интересуват от изцяло натурални формули без захар и каквито и да е консерванти. Засилено напоследък е търсенето на продукти без лактоза и глутен.  Доброто съотношение между цена и качество продължава да е водещ критерий за крайното потребителско решение.

Ето защо да купите мултивитамини в нашия онлайн магазин:

  • отлична и богата гама от качествени мултивитамини;
  • продукти на водещия производител в сектора с добавки – Natural Factors;
  • разумни и конкурентни цени;
  • чести намаления и акции;
  • бърза и безопасна доставка в България.