Mito Motile™ Male Wellness Kit Фертилитет формула за мъже 30 пакетчета

273,13 лв.
С вкл. данък

Предоставя цялостна подкрепа на мъжката репродуктивна система и допринася за повишаване на плодовитостта.

Оплодителната способност и подвижността на сперматозоидите зависят силно от функцията на митохондриите. Те са клетъчните органели отговарящи за производството на енергия.


Хранителни вещества като ресвератрол, витамин Е, селен и N-ацетил-L-цистеин помагат за детоксикация на тялото от вредните за сперматозоидите токсини като осигуряват антиоксидантна активност. По този начин тези хранителни вещества подпомагат сперматогенезата и допринасят за поддържане на оптимален брой сперматозоиди в спермата.


Mito Motile™ се отличава със следните характеристики:

  • Представлява цялостна комбинация от антиоксиданти и хранителни вещества в оптимални дози, заедно допринасящи за поддържане на митохондриалната функция в сперматозоидите, и повишаващи производството на годна за извършване на оплождане сперма.
  • Състои се от бионалични форми на хранителни вещества, включително пиридоксал 5'-фосфат, витамин D3, метилкобаламин, и 5-метилтетрахидрофолиева киселина.
  • Осигурява клинично доказани, в оптимални количества хранителни вещества за поддържка на здравословното състояние на мъжката репродуктивна система и повишаване на фертилитета.
  • Подпомага производството на глутатион – антиоксидант, който е от съществено значение за детоксикацията от вредните токсини в тялото.
  • Намалява оксидативния стрес, като по този начин оптимизира функцията на мъжката полова система.

Mito Motile™ осигурява цялостна подкрепа за мъжката репродуктивна система. Комплектът се състои от количества витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини, есенциални мастни киселини и важни хранителни вещества за подкрепа на мъжкия фертилитет в оптимални дози.

Здравите митохондрии са ключов фактор за подвижността и функцията на сперматозоидите1. Mito Motile™ съдържа множество митохондриални оптимизатори, включително L-карнитин, PQQ-10® и CoQ10, които доказано допринасят за здравето на сперматозоидите.


Коензим Q10 (CoQ10) е мастноразтворим антиоксидант, необходим на всички клетки, за да произвеждат енергия.

L-карнитинът помага за транспортирането на дълговерижни мастни киселини през вътрешната митохондриална мембрана, за да претърпят процес на бета-окисление.

Пиролохинолин квинон (PQQ-10®) е източник на антиоксидантна активност за поддържане функцията на митохондриите, което допринася за здравето на сперматозоидите.

Ресвератролът, витамин Е, селен и N-ацетил- L-цистеинът помагат за детоксикацията на токсините на тялото. Осигуряват антиоксидантна активност за поддържане на сперматогенезата и поддържат оптимален броя на сперматозоидите в спермата2.

Ресвератролът е полифенол, който се среща в червеното вино, гроздето и горските плодове. Помага за поддържане на митохондриалната функция.

Витамин Е е мастноразтворим антиоксидант и допринася за намаляване на липидната пероксидация и окислението на митохондриалната ДНК.

N-ацетил- L-цистеинът допринася за естествената детоксикация на тялото от токсини. Осигурява антиоксидантна активност за подпомагане на сперматогенезата и поддържане на здравословен брой сперматозоиди в спермата. N-ацетил-L-цистеинът е градивен елемент за производството на глутатион. Той е антиоксидант, спомагащ за намаляване на окислителния стрес и поддържащ здравето на сперматозоидите3.

Mito Motile™ съдържа минерала цинк, който поддържа здравословния брой и подвижността на сперматозоидите4, намалява оксидативния стрес и насърчава производството на годна за оплождане сперма5.

Mito Motile™ включва също омега-3 мастни киселини - DHA и EPA, поддържащи здравето на спермата, както и витамини от група В за подпомагане производството на енергия6.

Омега-3 мастните киселини действат като структурен компонент в митохондриалната мембрана и спомагат за поддържане здравето на спермата.

Витамините от група В са водоразтворими витамини, които работят заедно с много ензими. Те са от съществено значение за производството на енергия и оцеляването на всички клетки.

Всяко пакетче съдържа:

Съставки:В 1 пак.:Дн. доза:

Vitamin E 400 with Selenium

Всяка таблетка съдържа:

Витамин Е
(d-алфа токоферил ацид сукцинат, d-алфа токоферол)

268 mg268 mg

Селен (дрожди)

100 µg100 µg

Витамин С
(аскорбинова киселина)

100 mg100 mg

Мангант (глюконат)

10 mg10 mg

Двуосновен калциев фосфат дихидрат, микрокристална целулоза, силициев диоксид, кроскармелоза натрий, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), обвивка (въглехидратна гума[целулоза], глицерин).

Съставки:В 1 пак.:Дн. доза:

Zinc Citrate

Всяка таблетка съдържа:
Цинк (цитрат)50 mg50 mg


Микрокристална целулоза, стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

Съставки:В 1 пак.:Дн. доза:

PQQ-10®/MD

Всяка софтгел капсула съдържа:

Koензим Q10 (Mикроорганизми)
(цели клетки)

200 mg200 mg

PQQ (BioPQQ®)
/Пиролохинолин хинон/
(пиролохинолин хинон динатриева сол), oсигуряващ Пиролохинолин хинон 17.65 mg

20 mg20 mg

Витамин Е (d-алфатокoферол)
/Naturall-e™ /Helianthus annuus/ (семена)

3.35 mg3.35 mg


Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков пудра), ленено масло органик, пчелен восък, не-ГМО слънчогледовово масло, лецитин.

Съставки:В 1 пак.:Дн. доза:

OptiMega-3® with Vitamin D3

Всяка *Enteripure™ софтгел капсула съдържа:

Рибено масло концентрат
(аншоа, сардина и/или скумрия)
/молекурярно дестилиран, супер пречистен/

1425 mg1425 mg
съдържащ: Омега 3 мастни киселини  900 mg 900 mg 

от които:
Ейкозапентаенова к-на (EPА)

600 mg600 mg
Докозахексаенова к-на (DHА)300 mg300 mg

Витамин D3 (Холекалциферол)

25 µg25 µg


Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, пектин), витамин Е.

*Enteripure™ - е технология за по-добро ентерично покритие на софтгел капсулата, което гарантира, че тя минава през стомаха и стомашните киселини без да се разруши и доставя съдържимото директно в червата.

Съставки:В 1 пак.:Дн. доза:

N-Acetyl-L-Cysteine

Всяка капсула съдържа:

NAC (Н-ацетил-Л-цистеин)600 mg600 mg


Растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Съставки:В 1 пак.:Дн. доза:

B Complex-Pro

Всяка капсула съдържа:

Витамин В1
(тиамин хидрохлорид, бенфотиамин)

31.69 mg31.69 mg

Витамин В2
(рибофлавин 5-фосфат натрий)

10 mg10 mg
Ниацин
(инозитол хексаникотинат)
100 mg100 mg

Пантотенова киселина
(калциев d-пантотенат)

100 mg100 mg

Витамин В6
(пиридоксал 5-Фосфат монохидрат)            

25 mg25 mg
Витамин В12
(метилкобаламин)
500 µg500 µg

Фолат
(от (6S)-5 метилтетрахидрофолиева киселина (MTHF), глокозаминова сол, Quatrefolic)

400 µg400 µg
Биотин250 µg250 µg
Холин (дихидроген цитрат)50 mg50 mg

Инозитол
(инозитол, инозитол хексаникотинат)

50 mg50 mg


Растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

Органик кейл, органик люцерна, органик кориандър лист, органк магданоз, каперси, покълнал чесън, артишок органик, черна ряпа органик, глухарче органик, ечемичена трева органик, черен пипер, семена от целина органик, червено цвекло органик, домат органик, уасаби коренище, сушено-прясно замразени покълнали броколи, високопланински крес органик, ряпа дайкон, червена репичка, карфиол органик, зеле ограник, рукола органик, воден крес (лист) органик, гроздем нар, ягода, червена боровинка органик, синя боровинка органик, малина, боровинка, индийско грозде органик, шизандра (плод), черен портокал, акай бери ограник, Theracurmin® Теракурмин, декофеинизиран екстракт от зелен чай органик, джинджифил (корен) органик, ехинацея органик, риган органик, лютива мента органик, мента органик, спирулина органик, хлорела, червено водорасло, синьо-зелено водорасло, келп.

Съставки:В 1 пак.:Дн. доза:

L-carnitine

Всяка капсула съдържа:
Л-Карнитин (тартрат)500 mg500 mg


Расителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), силициев диоксид, микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Съставки:В 1 пак.:Дн. доза:

Resveratrol with Grape Seed Extract

Японска фалопия екстракт
/Fallopia japonica/, (корен), (20% Tранс-ресвератроли)
200 mg200 mg
Гроздово семе
/Vitis vinifera/, екстракт от семена (80% олигомерни проантоцианидини)
25 mg25 mg

Желатинова капсула (желатин, пречистена вода), микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, захар, глутен, соя, яйца, черупчести, ядки, ГМО.

Хранителна добавка, 30 пакетчета.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Витамин С(аскорбинова киселина)1000 mg1000 mg
Шипка25 mg25 mg
Общо въглехидрати1 g1 g


Дозировка и приложение

Приложение: Mito Motile™ (Фертилитет формула за мъже) е комплект за мъжка репродуктивна подкрепа за плодовитост, който осигурява значими витамини и минерали, антиоксиданти и аминокиселини, есенциални мастни киселини и критични поддържащи хранителни вещества за здравословна мъжка функция.

Забележка: Не използвайте едновременно при прием на антибиотици или нитроглицерин. Ако страдате от чернодробно, бъбречно, жлъчно, сърдечно-съдово заболяване, диабет, камъни в бъбреците, рак, камъни в жлъчката, лупус или друго автоимунно заболяване, туберколоза, приемате антикоагуланти или лекарства за разреждане на кръвта се консултирайте с лекар преди употреба.
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 пакетче дневно, по време на хранене, няколко часа преди или след прием на други медикаменти.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката, както и на всяко пакетче.

Производител

Производител: Bioclinic Natural™®, Част от Natural Factors, Canada

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр. Пловдив, бул. Източен 48

www.revita.bg

Тел.: 0700 12498

Natural factors
9815 BCN
6 Артикула
    Изпрати

    Вашият въпрос беше получен успешно.

    Наш служител ще Ви отговори възможно най-скоро.

    Коментари

    chat Коментари (0)