Витамин К2+ А+ D3 Здрави кости и превенция на остепороза 30 ml

25,56 лв.
С вкл. данък

Трио витамини със синергично действие за здрави кости и превенция на остеопороза

Ефективна комбинация от витамини К2, А и D3 за превенция на остеопороза и подобряване на костната минерална плътност. Съчетанието от трите компонента притежава синергична активност за здравословно усвояване на калция от диетата или чрез допълнително суплементиране, без рискове от неправилното му отлагане в тялото - по кръвоносните съдове и меките тъкани като сърце, мозък, бъбреци.

Триото витамини притежава протективно действие срещу инфекции, риск от фрактури, остеопороза, дентални увреждания, сърдечно-съдови заболявания, кожни проблеми, зрителни смущения и спад в имунната система.

 Витамин К2+ А+ D3 е под формата на течната субстанция, лесна за прием, гарантираща бързо усвояване и отлична абсорбция от тялото.

В опаковка за прием от 4 месеца. Витамин К2+ А+ D3 e подходящ и за деца над 4-годишна възраст.

Знаете ли, че….неправилната превенция на остеопороза води до атеросклероза?

  • Самоцелният прием на калций не само не е от полза за костите, но може да навреди. Причината е, че минералът подобрява костната плътност само, ако организмът разполага с витамини D и К.
  • При дефицит на витамините D и К, вместо в костите и зъбите, калцият се натрупва в сърцето и в стените на кръвоносните съдове. Тази взаимовръзка е известна с наименованието „Калциев парадокс”.

Какво е важно да знаем за калциевия парадокс?

  • Дефицитът на калций се основава повече на дисбаланса между витамините D3 и К2, отколкото на недостатъчния прием на калций.
  • Неправилното усвояване поради този дисбаланс може да увреди сърцето и кръвоносните съдове, особено ако тези два витамина не достигат, а се приемат високи дози калций.
  • Витамин D осигурява добра бионаличност на калция  и повишава реабсорбцията му от бъбреците, предотвратявайки загубата му.
  • Витамин К2 е в състояние да предотврати атеросклеротичния ефект на калция и дори да изведе част от него от стените на артериите, включвайки го в състава на костите.
  • Между витамин D и витамин К съществува синергично взаимодействие както по отношение на костната плътност, така и спрямо здравината и еластичността на миокарда и артериалните съдове.
  • Съчетанието на витамините А, D3 и К2 предпазва организма едновременно от инфекции, сърдечно-съдови заболявания, кожни, костни и дентални увреждания, остеопороза и риск от фрактури, наред с общия им онкопрофилактичен ефект.

 

Витамин К2+ А+ D3 е произведен по препоръка и под вещото наблюдение на световнопризнатия д-р W. Gifford-Jones. Д-р Jones е възпитаник на Университета в Торонто и Медицинското училище в Харвард. Посветил е своята практика и многобройни изследвания на естествения подход и използванетo на природни съставки за поддържане на по-добро здраве и пълноценен живот.

 

Съставки:в 0.25 ml / 4 капкидн.доза: 0.25 ml / 4 капки
Витамин А (палмитат)500 IU / 151 µg  500 IU / 151 µg  
Витамин D3 (холекалциферол)1000 IU/ 25 µg1000 IU/ 25 µg
Витамин К2 (менахинон-7; МК-7) (от соеви зърна)50 µg  50 µg  

Средно-верижни триглицериди, маслиново масло, ленено масло, витамин Е, натурален аромат.   

Хранителна добавка, 30 ml, 120 дози

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Витамин С(аскорбинова киселина)1000 mg1000 mg
Шипка25 mg25 mg
Общо въглехидрати1 g1 g
Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Витамин С(аскорбинова киселина)1000 mg1000 mg
Шипка25 mg25 mg
Общо въглехидрати1 g1 g

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите и за нормалната абсорбция на калций и фосфор. Витамин D3 спомага за намаляването на риска от падане, свързан с постурална нестабилност и мускулна слабост.   

Забележка: Ако приемате лекарства за разреждане на кръвта се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  

Да не се превишава дневната препоръчителна доза

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: За възрастни над 60 годишна възраст:

По 0.25 ml / 4 капки дневно.

Съхранение: На място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на дъното на кутията и на етикета на опаковката.

Нето тегло: 30 ml

Производител

Производител: Natural Factors, Canada

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

www.naturalfactors.bg; www.naturalfactors.com 

Тел.: 0700 12498

Natural factors
0564 PN
10 Артикула
    Изпрати

    Вашият въпрос беше получен успешно.

    Наш служител ще Ви отговори възможно най-скоро.

    Коментари

    chat Коментари (0)